Bijdragen

 

Top010.nl is een groeiend website en ontvangt maandelijks zo’n dertigduizend bezoekers. We geven nieuws, achtergronden en foto-updates van lopende nieuwbouwprojecten in Rotterdam en besteden aandacht aan Rotterdamse monumenten en architectuur. 

Een bijdrage leveren op Top010

We zijn altijd op zoek naar geïnteresseerden die een bijdrage aan top010 willen leveren. Is Rotterdam jouw stad ? Ben je geïnteresseerd in architectuur en volg je de bouwontwikkelingen in Rotterdam. Wil je graag een bijdrage leveren doormiddel van foto-updates, nieuwsberichten of op een andere manier ?

Dat kan. Voor alle bijdragen geldt: Top010 werkt volledig op vrijwillige basis. Daar staat tegenover dat je bijdrage onder je eigen naam wordt geplaatst.

Hoe reageer je

Stuur een bericht naar info@top010.nl en vertel daarin wat je zou willen doen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op voor een afspraak.

1 REACTIE

  1. Is het gen goed idee om een tram bij Zuidplein en Ahoy te laten komen? Bijv. over de Zuiderparkweg. Lijkt me goed voor betere verbinding en komt dan zowel vlakbij winkelcentrum als bios/hotel en Ahoy hallen/vergadercentrum. Een extra tramlijn door Zuid is zowiezo erg gewenst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in