Contact

 

Top010.nl is een groeiend website en ontvangt maandelijks zo’n dertigduizend bezoekers. We geven nieuws, achtergronden en foto-updates van lopende nieuwbouwprojecten in Rotterdam en besteden aandacht aan Rotterdamse monumenten en architectuur.

Een bijdragen leveren aan top010.nl

Adverteren op top010.nl

Vragen of opmerkingen

Heb je een vraag over de inhoud van top010.nl ? Wil je iets aan de redactie kwijt? Heb je technische vragen, opmerkingen of suggesties voor onze website? Ben je iets tegengekomen dat niet werkt? Laat het ons weten.

Neem contact met ons op via info@top010.nl

4 REACTIES

 1. Geachte heer/mevrouw,

  Ik ben geïnteresseerd in de nieuwbouwwijk in Charlois. Op internet heb ik gelezen dat er ook 2 onder 1 kap woningen gebouwd gaan worden. Kan ik hier meer informatie over krijgen.

  In afwachting op uw reactie.
  mevrouw Oz

 2. Hallo mensen van top010. Ik heb vernomen dat er nieuwe plannen zijn voor de woontoren ”gedempte zalmhaven”. Zelf ben ik al vanaf het begin een voorstander van de bouw van dit project en ben benieuwd naar meer informatie. Hebben jullie misschien nieuwe informatie? Vriendelijke groet, Bob G.

 3. Hallo,

  Ik heb interesse voor de nieuwbouw voornsehof in RotterdamZuid (Charlois)
  ik zou grraag meer informatie willen van deze project

  Met vriendelijke groet

  Musa Aygar

 4. Dank voor het bericht dat Erasmus University College in het oude gebouw van de Bibliotheek Rotterdam komt. Leuk! In het stukje over de oude bibliotheek staat echter iets niet helemaal correct: de bibliotheek aan de Binnenrotte was de jeugdafdeling van de bieb. De nieuwe Centrale bibliotheek kwam aan de Hoogstraat 110, en werd in 1983 geopend door koningin Beatrix.
  Misschien wat betweterig, maar ik heb zelf 39 jaar in de Centrale bibl. gewerkt en heb zelfs 4 jaar in het oude gebouw aan de Nieuwemarkt 1 gewoond! Toentertijd was er een concierge waarvan zijn gezin in de bieb woonde. Via contact hiermee ben ik daar ook gaan wonen en later in die bibliotheek (toen nog Gemeentebibliotheek) gaan werken.
  Succes met de nieuwe functie van de vm. bibliotheek.
  Vriendelijke groet,
  Anique van Baarle

Reacties zijn gesloten.