Adverteren

 

Top010.nl is een groeiend website en ontvangt maandelijks zo’n veertigduizend bezoekers. We geven nieuws, achtergronden en foto-updates van lopende nieuwbouwprojecten in Rotterdam. Wilt u een dienst, product, evenement of andere onderwerpen onder de aandacht brengen bij onze bezoekers, dat kan.

Wie bereiken we?

Top010 bereikt een grote groep die mensen die geïnteresseerd zijn in nieuwbouw ontwikkelingen in Rotterdam. Dit zijn bijvoorbeeld potentiele kopers en huurders van nieuwbouwwoningen in Rotterdam maar ook Rotterdammers die bouwontwikkelingen in hun stad volgen.

De nieuwbouwprojecten in Rotterdam op top010.nl staan hoog in de zoekresultaten van zoekmachines. Veel bezoekers (68%) bereiken Top010 via zoekopdrachten in Google.

Hoeveel bereiken we?

  • Unieke bezoekers: 25.739
  • Bezoekers: 41.019
  • Bekeken pagina’s: 92.710

(bron: Google Analytics, september 2015)

Wat bieden we aan?

Top010 biedt advertentieruimte aan in de vorm van een banner met link. Deze plek kan per week, maand of langer worden gekocht. Dit kan op de hele website of op een specifieke pagina. De banner met link zorgen voor naamsbekendheid en potentiële klanten via kliks. Andere mogelijkheden zijn er ook, we bespreken graag uw wensen.

Neem voor vragen, mogelijkheden en advies contact op info@top010.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in