Biezenrijk – Park16Hoven

0
2173

Biezenrijk TuinwoningenIn het bouwproject Biezerijk in Park16Hoven worden 37 nieuwbouwwoningen gebouwd in een groene waterrijke omgeving.  De woningen bestaan uit 30 eengezinswoningen waarvan 17 parkwoningen, 9 tuinwoningen en 4 waterwoningen. Hiernaast wordt een klein appartementengebouw met 7 woningen gerealiseerd. Architect DP6 ontwierp de woningen in opdracht van Van der Looy Projectmanagement.

De verkoop van fase 1 bestaat uit 25 nieuwbouwwoningen en start op zaterdag 4 mei 2013.

Woningen Biezenrijk

Fase 1 van Biezenrijk bestaat uit 25 nieuwbouwwoningen met keuze uit parkwoningen, tuinwoningen, waterwoningen en appartementen. De prijzen van de 18 eengezinswoningen variëren van € 289.000,- tot € 451.000,-. De woningen hebben een oppervlak van 146 m² – 189 m². De prijzen van de 7 appartementen beginnen vanaf € 239.000,-  met een oppervlakte variërend van 103 m² – 131 m². De nieuwbouwwoningen van Biezenrijk worden gebouwd in een waterrijk en parkachtig gebied.

Groene omgevingBiezenrijk Waterwoningen

Biezenrijk is gelegen in de buurt Rietzoom aan de zuidrand van Park16hoven. Kenmerkend voor deze buurt is de grote hoeveelheid water. Water bepaalt dan ook voor een belangrijk deel de sfeer van Rietzoom. Veel woningen in Rietzoom hebben een tuin die direct aan het water grenst. Op andere plekken is juist gekozen voor woningen met terrassen of openbaar groen langs het water.

Westerdijkpark
Het nieuwe naastgelegen Westerdijkpark, het park bovenop de HSL-lijn, doorsnijdt Rietzoom en vormt zo een centrale groene plek voor spel en ontspanning. Het brede, doorgaande fietspad zorgt bovendien voor een snelle verbinding naar het centrum en het buitengebied.

Park Buitenplaats
Daarnaast gaat de westkant van Park16hoven op natuurlijke wijze over in het grote park De Buitenplaats. Dit park biedt plaats aan diverse voorzieningen, zoals horeca, een speeltuin, een hertenkamp en wandel- en fietspaden en voorziet hiermee in recreatiemogelijkheden voor bewoners en bezoekers.

Projectgegevens
Naam:
Status:
Locatie:
Deelgemeente:

Categorie:
Architect:
Opdrachtgever:
Start bouw:
Realisatie:
Biezenrijk
in ontwikkeling
Park16Hoven
Overschie
Woningen
DP6
VAN DER LOOY
1e kwartaal 2014
2015
[mappress mapid=”119″]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in