Bouw Beijerlandse brug gestart

0
1949

Beijerlandse Brug
Vandaag is officieel gestart met de nieuwbouw van de Beijerlandse Brugin Rotterdam-Zuid. De Rotterdamse ontwikkelaar Kikx Development ontwikkelt voor eigen risico het project dat bestaat uit 3.220 m2 winkels inclusief eigen parkeervoorziening, 22 appartementen, 3 stadswoningen en een dubbellaags parkeerdek. De bouw wordt uitgevoerd door de Zoetermeerse bouwer ERA Contour.
Winkelboulevard Zuid
Met een verwachte bouwtijd van 16 maanden is het project januari 2014 klaar en de Winkelboulevard op Zuid een aanwinst rijker. Supermarktketen Bas van der Heijden, drogisterij Dirx, slijterij Dirck III en reisbureau D-reizen gaan zich vestigen aan de Winkelboulevard Zuid in Rotterdam. Met de huurovereenkomsten heeft Kikx Development hiermee circa 90% van de 3.220 m2 in de Beijerlandse Brug verhuurd. Nog te huur is circa 260 m2, verdeeld over in beginsel drie aparte winkels.
Duurzaamheid
De nieuwbouw is ontworpen in jaren 30-stijl met hoogwaardige materialen en met oog voor duurzaamheid. Zo worden de meeste platte daken groen en worden op het hoogste dak PV-panelen geïnstalleerd voor het opwekken van stroom waarmee bijvoorbeeld op het winkelparkeerdek elektrische auto’s kunnen worden opgeladen. Daarnaast wordt in alle woningen – die worden aangesloten op het plaatselijke stadsverwarmingsnet dat draait op industriële restwarmte – een ventilatie-installatie met warmteterugwinning toegepast.
Bron: PropertyNL foto facebook Beijerlandse Brug

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in