Bouw woontoren 100Hoog gestart

0
2285

Komende vrijdag wordt de start van de woontoren 100Hoog officieel gevierd. Het project van AM en LSI telt 152 appartementen en 1050 m2 commerciële ruimte. Er zijn inmiddels 106 appartementen verkocht en Hoogvliet Beheer wordt eigenaar van de commerciële ruimte, voornamelijk horeca. Alle palen voor het gebouw zijn inmiddels geslagen en volgens planning wordt 100hoog medio 2013 opgeleverd.

Het 33 verdiepingen tellende ontwerp van Klunder Architecten verschijnt direct aan de Wijnhaven en wordt omsloten door de Posthoornstraat en de Wijnstraat. Aan de Wijnhaven komen op straatniveau de commerciële ruimten. Daarboven liggen 40 havenappartementen. In de hoogbouw komen 112 torenappartementen.
Het aanbod bestaat uit 43 verschillende typen appartementen, die allemaal beschikken over een grote buitenruimte. De bewoners krijgen de beschikking over een gemeenschappelijke daktuin en een eigen berging. De garage in het gebouw biedt plaats aan 165 auto’s. De prijzen voor de appartementen lopen uiteen van € 199.750 tot € 1,5 mln. Een inpandige parkeerplaats is te koop voor € 35.000. Voor de energievoorziening van de appartementen wordt een warmtepomp in combinatie met warmte-/koude opslag (wko) toegepast. De bouw is in handen van BAM Woningbouw.

Meer informatie foto’s en impressies >

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in