Grootste H&M van Europa geopend in Rotterdam

0
5839

Vandaag, 17 oktober 2014, is in Rotterdam de grootste Europese vestiging van het modeconcern Hennes en Maurits (H&M) geopend voor publiek. De huidige winkel in de Beurstraverse (Koopgoot) is uitgebreid naar 4.500 m2, de oppervlakte van ongeveer een voetbalveld. De nieuwe flagship store van H&M verkoopt 300.000 artikelen zoals kleding, schoenen en woonartikelen, ze heeft veertig paskamers en 21 kassa’s. In de nieuwe winkel zitten ook H&M Home en twee nieuwe zusterwinkels Weekday (550 m2) en Monki (290 m2).

H&M Rotterdam opening

H&M verbouwing passage The Mall

Afgelopen 10 maanden is hard gewerkt aan de grootste verbouwing in de 25 jarige geschiedenis van H&M in Nederland. De nieuwe flagship store van het Zweedse modebedrijf heeft de bestaande winkel aan de Koopgoot uitgebreid met de voormalige winkelpassage ‘The Mall’. In de passage zaten tot voor kort verschillende winkelruimtes, maar deze kwamen in de afgelopen jaren leeg te staan. In dit nieuwe deel van de winkel heeft H&M o.a. vijf roltrappen en een lift geplaatst.

De winkel heeft een speciale ruimte gekregen voor de style advisor-service, waarbij een personal shopper voor consumenten de winkel doorzoekt. Op de kinderafdeling is voor het eerst een kidscorner.

H&M Rotterdam opening

Officiele opening

Woensdagavond was de officiële opening voor genodigden van het pand. Donderdag konden mensen gratis kledingsetjes scoren door bij speciale reclameborden in de stad met hun mobiele telefoon een code te proberen te kraken. Om 10.00 uur vandaag is de H&M winkel in Rotterdam geopend voor publiek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in