Aanleg nieuw park, verkoop project De Zwanen hervat

0
2188

In IJsselmonde wordt een nieuw park aangelegd naast tussen de Oosterhagen en de geluidswal langs de A16. Vandaag 30 juni 2011 heeft Portefeuillehouder Wouter Boonzaaijer de officiele handeling verricht door te beginnen met het afgraven van grond.

Park Goenhagen IJsselmonde
In het park komen drie wooneilanden voor de woningen van het nieuwbouwproject De Zwanen. Het nieuwe park wordt ingericht met veel water waarbij natuureilanden met elkaar worden verbonden door bruggen en vlonders. Het geheel vormt straks een fraai wandelgebied. De ingebruikname van het park is eind 2011 gepland. Het ontwerp is van Stadsontwikkeling Rotterdam.

Verkoop nieuwbouw De Zwanen hervat
De verkoop van de nieuwbouwwoningen in het project De Zwanen is weer hervat. De eerste 8 twee-onder-éénkap woningen zijn in de verkoop gegaan. Er worden minder woningen tegelijk in de verkoop gebracht, 8 woningen i.p.v. 22 woningen. Hierdoor wordt ook eerder gestart met de bouw van de woningen op het eerste eiland. Hiernaast is er ook is meer maatwerk van de nieuwbouwwoning zelf mogelijk. In nauw overleg worden de woningplattegronden op maat uitgewerkt met bijbehorende prijsindicatie. Hierdoor is het mogelijk om een 2-onder-1 kapwoningen te kopen vanaf circa € 280.000,- v.o.n.

Het nieuwbouwproject De Zwanen bestaat uit 66 twee-onder-een kapwoningen, verdeeld over drie wooneilanden. De tuinen van de woningen grenzen direct aan het water van het nieuwe park.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in