Rotterdamse Dakendagen

1
4430

De Rotterdamse dakendagen is een nieuw festival dat in 2015 voor het eerste keer is gehouden. Op 13 en 14 juni werden meer dan 40 daken opengesteld voor publiek. De Rotterdamse dakendagen is fantastisch mooi initiatief dat hopelijk nog vele edities krijgt.

De centrale locatie van het festival is Parking Westblaak aan de Hartmanstraat een zijstraat van de Witte de Withstraat. Vanaf de Thornico Building aan de Westblaak kreeg je een mooi overicht op het dak van de parking en de skyline richting De Nieuwe Maas.

Rotterdamse Dakendagen 1

Rotterdamse dakendagen 4

Vanuit de toekomstige locatie van de Laurens Suite boven op een wederopbouw pand aan de Westewagenstraat kreeg je een goed wat het uitzicht kan worden van de drie sterren hotelkamer naar het idee en ontwerp van Tomdavid architecten.

Rotterdamse dakendagen 3

Het dakterras van het Hotel Atlanta uit 1931 aan de Coolsingel is een bijzonder mooi plekje.

Rotterdamse Dakendagen 2

Ook het iets verder aan de Coolsingel gelegen terras van het Holbeinhuis heeft potentie voor een rooftop bar.

Rotterdamse Dakendagen

Het in 2013 opgeleverde Groot Willemsplein aan de voet van de Eramusbrug heeft een zeer grote groene daktuin met een fantastisch uitzicht.

Rotterdamse dakendagen 5

1 REACTIE

  1. Superleuk festival waardoor je weer vele mogelijkheden hebt om de stad vanuit een ander perspectief te bekijken, ik heb weer een heleboel verrassende ontdekkingen gedaan over mijn eigen stad en alle leuke horeca-initiatieven maken het ook nog eens heel gezellig! Top dus! 😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in