Stack Mullerpier

0
13863

Stack wordt een nieuwe 70 meter hoge woontoren op het puntje van de Mullerpier in het Lloydkwartier in Rotterdam. In de woontoren Stack komen 77 luxe appartementen, 2 penthouses en 6 eengezinswoningen. Het ontwerp is van Conix RDBM Architects in opdracht van ontwikkelaar Blauwhoed i.s.m. AM en gemeente Rotterdam. De verkoop start in het najaar van 2020 (presale deze zomer).

Koopwoningen in Stack

In de woontoren komen 79 appartementen en 6 grondgebonden grote eengezinswoningen van drie woonlagen. De appartementen zijn er in verschillende varianten van penthouse tot studio en eengezinswoning.

De 6 eengezinswoningen zijn rondom de toren gebouwd waardoor deze breder zijn dan diep. Onderdeel van Stack, en met een eigen entree aan de straatzijde. De 3-laagse woningen hebben ieder een eigen terras en een oppervlakte van circa 130m² – 200m². Voel je verbonden met buiten in een unieke woning. Dichterbij de Maas kan je niet komen.

Stack Mullerpier

Woontoren 22 verdiepingen

De appartementen zijn er in verschillende varianten van penthouse tot studio en hebben ieder een karakteristiek uitzicht. Vanaf circa 70m² tot circa 240m². Allemaal met een groot balkon of dakterras en zijn gelegen in een hoek. De grote dakterrassen bevinden zich op laag 4, 7 en 12 waar de lagen zich verschuiven.

De 70 meter hoge toren met 22 verdiepingen wordt hoogwaardig afgewerkt. STACK krijgt twee parkeerliften naar de parkeergarage. Daarnaast beschikt het gebouw over een gezamenlijke fietsenstalling met plek voor ruim 100 fietsen.

Van havenindustrie naar woonlocatie

De Mullerpier in Rotterdam heeft de afgelopen jaren een enorme metamorfose ondergaan. Van havenindustriegebied is het nu een grootstedelijke woonwijk geworden met alle voorzieningen en het centrum van de stad binnen handbereik. Meer bouwprojecten op de Mullerpier.

Projectgegevens

Naam: STACK
Status: In ontwikkeling
Locatie: Mullerkade, Mullerhoofd
Deelgebied: Delfshaven – Lloydkwartier – Mullerpier
Type: Woningbouw
Architect: Conix RDBM Architects
Opdrachtgever: Blauwhoed, AM
Start: n.n.b.
Realisatie: n.n.b.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here