Stack Mullerpier bouw gestart

2
30724

STACK wordt een nieuwe 70 meter hoge woontoren op het puntje van de Mullerpier in het Lloydkwartier in Rotterdam. In de woontoren STACK komen 77 luxe appartementen, 2 penthouses en 6 eengezinswoningen. Het ontwerp is van Conix RDBM Architects in opdracht van ontwikkelaar Blauwhoed i.s.m. AM en gemeente Rotterdam.

Planning bouw Stack

Eind april 2022 is VORM gestart met de bouw van STACK.

Stack Rotterdam

Op 20 januari 2022 werd bekend dat de omgevingsvergunning voor STACK onherroepelijk is geworden. Alle lichten staan op groen om de woontoren te gaan realiseren melden ontwikkelaars Blauwhoed en AM verheugd. Vooral voor de toekomstige bewoners die nu naar de notaris kunnen voor het transport. VORM Bouw gaat het gebouw realiseren. De verkoop van het woongebouw Stack startte al op 17 november 2020.

Koopwoningen in STACK

In de woontoren komen 79 appartementen en 6 grondgebonden grote eengezinswoningen van drie woonlagen. De appartementen zijn er in verschillende varianten van penthouse tot studio en eengezinswoning.

De 6 eengezinswoningen zijn rondom de toren gebouwd waardoor deze breder zijn dan diep. Ze hebben een eigen entree aan de straatzijde. De 3-laagse woningen hebben ieder een eigen terras en een oppervlakte van circa 130m² – 200m². De prijzen variëren van € 529.000 tot € 849.000.

Stack Rotterdam impressie 3

Woontoren 22 verdiepingen

De appartementen zijn er in verschillende varianten van penthouse tot studio en hebben ieder een karakteristiek uitzicht. Vanaf circa 70m² tot circa 240m². Allemaal met een groot balkon of dakterras en zijn gelegen in een hoek. De grote dakterrassen bevinden zich op laag 4, 7 en 12 waar de lagen zich verschuiven. De prijzen variëren van € 335.000 tot € 1.200.000.

De 70 meter hoge toren met 22 verdiepingen wordt hoogwaardig afgewerkt. STACK krijgt twee parkeerliften naar de vierlaagse parkeergarage met 84 parkeerplaatsen. Daarnaast beschikt het gebouw over een gezamenlijke fietsenstalling met plek voor ruim 100 fietsen.

Typisch voor de Müllerpier is de compositie van bouwblokken. Dit komt ook terug in het ontwerp van STACK. Hierdoor ontstaat er een ideale mix van klein- en grootschaligheid met afwisselende hoogteniveaus.

Van havenindustrie naar woonlocatie

De Mullerpier in Rotterdam heeft de afgelopen jaren een enorme metamorfose ondergaan. Van havenindustriegebied is het nu een grootstedelijke woonwijk geworden met alle voorzieningen en het centrum van de stad binnen handbereik. Meer bouwprojecten op de Mullerpier.

Verkoop informatie Stack: projectwebsite

Projectgegevens

Naam: STACK
Status: In uitvoering
Locatie: Mullerkade, Mullerhoofd
Deelgebied: Delfshaven – Lloydkwartier – Mullerpier
Type: Woningbouw
Architect: Conix RDBM Architects
Opdrachtgever: Blauwhoed, AM
Start: 2022
Realisatie: 2024

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Stack Mullerpier 51.901886, 4.465144 Stack Woongebouw

2 REACTIES

 1. Geachte heer/ mevrouw,
  Ik zou graag willen weten of er nog appartementen beschikbaar zijn voor alleenstaanden in de
  prijsklasse tot 350.000 euro.
  Ik hoor graag van u.

 2. Geachte heer/ mevrouw,
  Ik zou graag willen weten of er nog appartementen beschikbaar zijn.
  prijsklasse tot 400.000 euro.
  Ik hoor graag van u.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in