Stack Mullerpier

0
12104

Stack wordt een nieuwe 70 meter hoge woontoren op het puntje van de Mullerpier in het Lloydkwartier in Rotterdam. In de woontoren Stack komen 73 luxe appartementen en 6 eengezinswoningen. Het ontwerp is van Conix RDBM Architects in opdracht van ontwikkelaar Blauwhoed i.s.m. AM en gemeente Rotterdam. De verkoop start medio 2019.

Stack Rotterdam

Koopwoningen in Stack

In de woontoren komen 73 appartementen en 6 grondgebonden grote eengezinswoningen van drie woonlagen. De luxe appartementen zijn er in verschillende varianten van penthouse tot studio en eengezinswoning.

Ruime eengezinswoningen
De 6 eengezinswoningen zijn rondom de toren gebouwd waardoor deze breder zijn dan diep. Onderdeel van Stack, en met een eigen entree aan de straatzijde. De 3-laagse woningen hebben ieder een eigen terras en een oppervlakte van circa 130m² – 200m². Voel je verbonden met buiten in een unieke woning. Dichterbij de Maas kan je niet komen.

Stack Mullerpier

Luxe appartementenStack Mullerpier
De appartementen zijn er in verschillende varianten van penthouse tot studio en hebben ieder een karakteristiek uitzicht. Vanaf circa 70m² tot circa 240m². Allemaal met een groot balkon of dakterras en zijn gelegen in een hoek. Twee appartementen hebben een zwembad met uitzicht op de Maas. De grote dakterrassen bevinden zich op laag 4, 7 en 12, hier verschuiven de lagen zich.

Van havenindustrie naar swoonlocatie

De Mullerpier in Rotterdam heeft de afgelopen jaren een enorme metamorfose ondergaan. Van havenindustriegebied is het nu een grootstedelijke woonwijk geworden met alle voorzieningen en het centrum van de stad binnen handbereik. Meer bouwprojecten op de Mullerpier.

Projectgegevens

Naam: Stack
Status: In ontwikkeling
Locatie: Mullerkade, Mullerhoofd
Deelgebied: Delfshaven – Lloydkwartier – Mullerpier
Type: Woningbouw
Architect: Conix RDBM Architects
Opdrachtgever: Blauwhoed, AM
Start: n.n.b.
Realisatie: n.n.b.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here