Goudse Rijweg fase 2

1
2712

In Kralingen Crooswijk word waarschijnlijk dit jaar gestart met het nieuwbouwproject Goudse Rijweg fase 2. Op de hoek van de Goudse Rijweg en de Crooswijkseweg worden 28 koop- en 28 huurappartementen en 350 m² bedrijfsruimte gerealiseerd.  Op deze locatie staan voorlopig nog negen portiekwoningen en een stuk braakliggend terrein.

Koop en huur
De appartementen hebben een gemiddelde oppervlakte van circa 85 m² en zijn voorzien van een inpandig balkon, berging en een parkeerplaats.  Huurprijzen circa 640 euro (onder voorbehoud) en koopprijzen v.o.n. circa 188.360 euro (onder voorbehoud)
Plan Goudse Rijweg
Goudse Rijweg fase 2 is onderdeel van een groter samenhangend geheel. Het hele plan bestaat uit de fasen 1 tot en met 3. De hoogbouw van fase 2 (10 lagen) vormt samen met fase 1 de poort van Crooswijk. Fasen 1 en 3 zijn al afgerond.

Kuhne & Co
Architect is het bureau Kuhne & Co. Een van de kenmerken van het bureau is dat ze goede oplossingen bedenken voor bouwen op moeilijke plekken. Ook het eigen kantoor aan de Boomgaardstraat 34 in Rotterdam is een goed voorbeeld hiervan.

Oplevering
De realisatie van Goudse Rijweg fase 2 staat gepland tussen derde kwartaal 2011 en vierde kwartaal 2012. Eind van het jaar start de verkoop en verhuur.  Het project wordt ontwikkeld in opdracht van wooncorporatie Havensteder.

 

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in