Verkoop woningen De Weg naar Kralingen gestart

0
3134

Zaterdag 25 mei 2013 is de verkoop van de eerste 52 nieuwbouw koopwoningen van het project De Weg naar Kralingen gestart. In het restaurant De Tuin aan de Kralingseplas konden geïnteresseerden kennis nemen van dit project. De belangstelling was zeer groot.

Voor de nieuwbouw van de Weg naar kralingen wordt het gebied tussen de Sophiakade en de Vlietlaan helemaal vernieuwd in de oude, statige stijl van Kralingen. Herenhuizen aan de singel en stadswoningen in ruime groene woonstraten worden afgewisseld met hofwoningen in autovrije straatjes.

Herenhuizen – vrij uitzicht op de singelDeWegnaarKralingen Sofiakade
Aan de Sophiakade komen 23 vierlaagse herenhuizen met vrij uitzicht op de singel en de woonoppervlakte tot 189 m2. Met de optionele uiten opbouwen is het huis zelfs te vergroten tot 224 m2. De diepe achtertuin heeft een ruime, stenen berging en iedere woning beschikt over een privéparkeerplaats op het afgesloten binnenterrein. De hoekwoningen hebben tevens een garage op eigen terrein. Prijzen vanaf € 339.500,- v.o.n. inclusief parkeerplaats.

DeWegnaarKralingen stadswoningenStadswoningen – rustige, groene woonstraten
Aan de rustige, groene woonstraten komen 21 ruime stadswoningen. De stadswoningen, met drie woonlagen hebben een woonoppervlakte van circa 137 tot 157 m2. Met optionele uit en opbouwen is het huis te vergroten tot ruim 175m2. Achterin de diepe, zonnige achtertuin staat een ruime stenen berging. Iedere woning beschikt over een privéparkeerplaats op het afgesloten binnenterrein.  Prijzen vanaf € 289.500 v.o.n. incl. parkeerplaats

Hofwoningen – sfeervol en gezellig woonhofje
In De weg naar Kralingen komt een rustig en gezellig woonhofje met 8 hofwoningen. Dit straatje is autovrij. De grootte van de drielaagse hofwoningen varieert van ongeveer 121 tot 130m2.  Deze woning is nog uit te breiden tot 155 m2. Er zijn 5 slaapkamers mogelijk. In de achtertuin staat een stenen berging en er is een achterom naar de privéparkeerplaats op het afgesloten binnenterrein. Prijzen vanaf € 245.000,- v.o.n. inclusief parkeerplaats.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in