Aannemer Slavenburg van Blaakhaven overleden

0
2712

De aannemer van o.a. Blaakhaven in Rotterdam, Blaakhaven sept-13Silvester Slavenburg, is overleden. De familie zegt dat de bevlogen directeur het niet aankon dat het bouwbedrijf onder zijn leiding ten onder zou gaan.  De onderneming verkeert in grote liquiditeitsproblemen en kan de rekeningen niet meer betalen.  Het dode lichaam van de directeur van het gelijknamige bouwbedrijf werd woensdagavond in zijn grachtenpand gevonden. Hij laat geen vrouw en kinderen achter.

Familiebedrijf Slavenburg
Directeur Silvester Slavenburg was de vierde generatie aan het roer van het familiebedrijf. Hij nam in 1992 het stokje over van zijn vader. Het is het oudste familiebouwbedrijf van Nederland. Op dit moment werken er 60 mensen. In de hoogtijdagen waren dat er 600.

Conflict Blaakhaven oorzaak ?
Volgens bronnen van Vastgoedjournaal zou een conflict met Maasstede, de ontwikkelaar van Blaakhaven (hotel en kantoor) in Rotterdam, hebben bijgedragen aan de financiële teloorgang van de bouwer. De bouw van Blaakhaven ligt al enkele weken stil. Slavenburg zou door de Raad van Arbitrage in het ongelijk zijn gesteld in een aangespannen zaak tegen Maasstede.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in