Hof aan de Hef bouw update

6
6858

Eind 2016 wordt het nieuwbouwproject Hof aan de Hef op het Noordereiland in Rotterdam opgeleverd. Alle woningen zijn inmiddels verkocht. De bouw wordt uitgevoerd door bouwbedrijf Waal uit Vlaardingen. De nieuwbouw vervangt het 19e eeuwse woonblok ‘Ons Blok’ dat eind 2014 hiervoor gesloopt.

Meer info: project Hof aan de Hef en impressies

Bouwfoto’s update 25 november 2016

Hof aan de Hef nov-16 7

Hof aan de Hef nov-16 6

Hof aan de Hef nov-16 8

Hof aan de Hef nov-16 1

Bouwfoto’s update 18 augustus 2016

Hof aan de Hef

Hof aan de Hef

Bouwfoto’s update 1 mei 2016

Hof aan de Hef

Hof aan de hef bouw

Hof aan de hef bouw

Bouwfoto’s update november 2015

Hof aan de Hef bouwHof aan de Hef bouw

De heipalen worden in de grond gedraaid.

Hof aan de Hef bouwHof aan de Hef bouw

6 REACTIES

  1. Vind het een upgrade!!!! Vind de identieke in het geheel niet erg! Mooi synthese van Rotterdams en Parisiën!! LOL, graag meer van zulke verbeteringen in de stad!

  2. Mooie foto’s van een mooi project. Het is een uitdaging om met beperkt budget toch aantrekkelijk te bouwen.
    Natuurlijk moet er in Rotterdam voor iedereen een woning te vinden zijn. Maar als je alleen voor sociale woningen bouwt, ziet Rotterdam er over een paar jaar uit als Lelystad, Almere, Hoogvliet, de Meern. En wie gaat er nou voor zijn plezier een dagje uit naar deze ’13 in een dozijn’ Steden? Wil je iets moois, dan kost dat geld. Maar als je het goed doet, levert het ook wat op.

    Reken maar na: De bouw van de Zwaan kostte (veel) meer dan de andere ontwerpen voor de brug. (denk eens aan al die minima-woningen die men van dat geld had kunnen bouwen!). De gemeenteraad heeft zijn nek uitgestoken met deze gedurfde keuze. Maar dank zij duizenden bezoekers die daardoor naar Rotterdam kwamen en komen, durf ik te stellen dat de Zwaan uiteindelijk meer oplevert dan dat ‘ie gekost heeft. Keuze voor kwaliteit levert altijd op. Over de keuze om die miljoenen niet in sociale huurwoningen te steken, hoor je nu niemand meer over.

    Jammer dat al die Rotterdammers die nu zo trots zijn op hun stad, morgen tegen de woonvisie zullen stemmen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in