Hof van Cossee verkoop start

0
9140

Het nieuwbouwproject Hof van Cossee ligt aan de Argonautenweg en de Bergse Dorpsstraat in Hillegersberg Rotterdam. Op de huidige plek van de Aldi en het terrein van de smederij van de familie Cossee komt nieuwbouw met 61 woningen. Het ontwerp is van architect Alsemgeest Design & Build in opdracht van OHG Vastgoed. In februari 2021 start de verkoop. De verwachting is dat de bouw in het 2e kwartaal 2021 kan starten.

Hillegersberg

Het hof van Cossee bestaat uit een hoefijzervormig appartementencomplex op een binnenterrein waar nu nog de smederij gevestigd van de familie Cossee. Bijzonder aan het gebouw is de inpassing binnen de omliggende bestaande bebouwing pal naast de Bergse Dorpsstraat, het oude winkelhart van Hillegersberg.

Koop- en huurwoningen

In het Hof van Cossee komen 61 woningen (44 koopwoningen en 17 huurwoningen) met een parkeervoorziening op begane grond niveau. Op het dak van de parkeergarage komt een groen binnenhof voor de bewoners.

De koopwoningen bestaan uit 31 koopappartementen, waarvan 3 penthouses, en 13 hofwoningen. De woningen krijgen ruime buitenruimtes en terrassen.

Aan de Argonautenweg zal de huidige bebouwing, waar de supermarkt Aldi in is gevestigd, worden vervangen door een appartementengebouw met 17 huurappartementen en een commerciële ruimte / supermarkt in de plint.

Meer verkoop informatie: project website

Hof van Cossee wordt ontwikkeld door OHG Vastgoed een gelegenheid samenwerkingsverband tussen de Rotterdamsche Vastgoed Maatschappij en de ontwikkelaars Jan Ultee en Van Mierlo.

Projectgegevens

Project: Hof van Cossee
Status: in ontwikkeling
Lokatie: Cosseehof, Argonautenweg, Bergse Dorpsstraat
Deelgebied:
Hillegersberg
Functie: woningen
Architect:
Alsemgeest Design & Build
Realisatie: 2022 / 2023

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Hof van Cossee 51.958558, 4.493718 Hof van Cossee

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in