Multi Vastgoed verkoopt woningen in Forum Rotterdam

0
69241

Multi Vastgoed en Bouwinvest, namens het Bouwinvest Dutch Institutional Residential Fund, tekenen op woensdag 6 juni tijdens de vastgoedbeurs PROVADA de overeenkomst voor de verkoop van 56 luxe duurzame huurappartementen in de binnenstad van Rotterdam. De appartementen zijn onderdeel van het multifunctionele project Forum Rotterdam en worden in het voorjaar van 2016 opgeleverd.

Forum Rotterdam is een revolutionair concept van Multi Vastgoed voor een innovatieve en multifunctionele nieuwe winkel-, woon- en cultuurbestemming aan de Coolsingel, in het hart van de binnenstad van Rotterdam. Het opvallende, transparante ontwerp van Rem Koolhaas en Reinier de Graaf van OMA levert een herkenbare en beeldbepalende bijdrage aan de Coolsingel. Het naastgelegen monumentale bankgebouw krijgt een prominente rol in het nieuwe plan toebedeeld onder supervisie van Wessel de Jonge architecten. In het voorjaar van 2013 wordt gestart met de bouw en het project wordt in 2016 geopend.

Allard van Spaandonk, directeur Asset Management Bouwinvest: “Ondanks de sombere berichten voor de woningmarkt op korte termijn en het grote aanbod aan appartementen in de Rotterdamse binnenstad, gelooft Bouwinvest sterk in dit product. De ligging, uitstraling en het kwaliteitsniveau zijn zodanig, dat dit een uniek woonproduct is. Nergens in Rotterdam vind je appartementen waar je vanuit je (3,60 m bruto) hoge woonkamer, met een glaspui tot aan de grond, uitkijkt over de “Koopgoot”. Eén lift naar beneden en je staat met beide benen in het  bruisende Rotterdamse leven. Winkels, horeca, theater en musea liggen aan je voeten. Diezelfde lift omhoog en je geniet in alle rust van het comfort van deze prachtige appartementen.”

Heino Vink, CEO Multi: “We zijn erg trots op het succes van Forum Rotterdam en bieden Bouwinvest nu unieke woningen. Voor het eerst in ruim 70 jaar wordt het weer mogelijk om aan de Coolsingel te gaan wonen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in