Nieuwbouw woningen de Zwanen succesvol

0
2379

De verkoop van de woningen van het nieuwbouw project De Zwanen in IJsselmonde Rotterdam verloopt succesvol. Door de bouwstroom van het eerste wooneiland van 22 woningen te splitsen in kleinere bouwfasen van ca. 8 woningen kan er waarschijnlijk eerder worden gestart met de bouw. In korte tijd is er -van de eerste 8 woningen- nog maar 1 beschikbaar. Eind januari – begin februari 2012 kunnen de reserveringsovereenkomsten verzilverd worden in daadwerkelijk verkochte woningen. De planning is om na de zomerbouwvak te starten met de bouw. Binnenkort volgt meer informatie over de 2e fase van de verkoop.

Maatwerk aanpak
Eind maart van dit jaar nam een aantal kandidaat-kopers, samen met de projectontwikkelaar en de makelaar, een ‘kijkje in de keuken’ van woonplan De Zwanen. Zij brainstormden toen onder meer over de woonwensen en de nieuwe mogelijkheden van de ‘tweekappers’. Met als resultaat twee basistypen woningen in een betaalbare prijsklasse met meerdere opties. Deze maatwerk-aanpak heeft geresulteerd in een hoge betrokkenheid van kandidaat-kopers bij het samenstellen van hun woning en daarmee ook overgaan tot koop van een woning. Prijs van de 130m2 grote woning is € 280.000.

Project De Zwanen
Het nieuwbouwproject De Zwanen bestaat uit 66 twee-onder-een kapwoningen, verdeeld over drie wooneilanden. Prijs van de 130m2 grote woningen zijn € 280.000. De tuinen van de woningen grenzen direct aan het water van het nieuwe park.

Meer info projectwebsite:
www.wonenvoor280.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in