Flagshipstore Saturn in nieuwbouw aan de Coolsingel

0
2554

Saturn en MAB Development hebben 17 november tijdens Mapic in Cannes een langjarige overeenkomst getekend voor de huur van 10.000 m2 in de Spinoza Rotterdam. Saturn brengt hiermee zijn eerste flagshipstore naar Nederland. Met deze winkeloppervlakte behoort deze Saturn tot een van de grootste vestigingen van de keten in Europa. De opening van het filiaal van Saturn sluit aan bij de ambitie van Rotterdam om de Coolsingel als winkelgebied te versterken. ‘Saturn wordt een grote publiekstrekker voor de Coolsingel en daarmee een belangrijke aanjager voor het gebied’, aldus Françoise Dechesne, directeur van MAB Development Nederland.

Project Spinoza
Aan de Coolsingel, naast het oude Luxortheater, ontwikkelt MAB Development het project Spinoza.  Met de herontwikkeling van de bestaande Generale Bank en een sloop/nieuwbouw van het Spinozahuis worden er 25.000 m2 retail, horeca, kantoren en woningen gerealiseerd. Allies and Morrison Architects ontwerpt het plan. De oplevering vindt naar verwachting plaats medio 2014.  Meer over het project Spinoza >

MAB Development
MAB Development – onderdeel van de Rabo Vastgoedgroep – heeft vestigingen in Nederland, Duitsland en Frankrijk en richt zich op de ontwikkeling van multifunctionele projecten.

Saturn
Saturn is met meer dan 264 vestigingen in 12 landen één van de grootste elektronicaretailers van Europa. Het in 1961 opgerichte bedrijf wordt sinds 1990 onder de paraplu van de Media-Saturn-Holding als zelfstandig bedrijf geleid. In het voorjaar van 2006 werd de eerste Nederlandse Saturn-vestiging geopend in het winkelcentrum Zuidplein in Rotterdam. Nu zijn er in Nederland tien Saturn-vestigingen.

Bron: Vastgoedmarkt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in