Sportwinkel Decathlon in Cool63

0
6175

Sportwinkel Decathlon zal zich Cool63in 2016 vestigen in het gebouw Cool63 aan de Coolsingel in Rotterdam. De internationale sportwinkel heeft met eigenaar Rabo Vastgoedgroep een huurovereenkomst getekend voor 5.000 m2 waarmee deze vestiging de grootste binnenstedelijke sportwinkel van Nederland wordt. Naar verwachting zal deze vestiging in het tweede kwartaal van 2016 open gaan voor het publiek.

Internationale sportketen

De sportwinkel krijgt haar entree op de hoek van de Kruiskade en de Coolsingel en is gesitueerd op de eerste en tweede verdieping. De van oorsprong Franse retailer is opgericht in 1976 heeft meer dan 900 winkels in 24 landen, waarvan nu zeven winkels in Nederland. Decatlon biedt een assortiment aan voor 65 verschillende sporten.

Decatlon publiekstrekker

Rabo Vastgoedgroep en Decathlon hebben een langjarige huurovereenkomst afgesloten. De opening van dit grote filiaal van Decathlon sluit aan bij de ambitie van Rotterdam om de Coolsingel als winkelgebied te versterken. ‘Decathlon is een grote publiekstrekker voor de Coolsingel en daarmee een belangrijke aanjager voor het gebied’, aldus Mischa Molsbergen, projectdirecteur van Cool63.

Cool63 Coolsingel Kruiskade

Flagshipstore Saturn

Cool63 is begin 2015 opgeleverd en omvat 15.000 m2 retail en horecaruimte, 5.000 m2 kantoren en vijftien stadsvilla’s. Sinds de opening stond de winkelruimte leeg omdat het beoogde flagshipstore van elektronica winkel Saturn door wijziging in de strategie was gesneuveld. Het voormalige gebouw van de Slavenburg’s bank is ingrijpend gerenoveerd en getransformeerd tot een gebouw met functies die bijdragen aan de levendigheid in dit deel van het centrum van Rotterdam.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in