Strand Noord Nesselande

0
2178

Strand Noord is een nieuwbouw project in Rotterdam Nesselande. Strand Noord krijgt 55 woningen bestaande uit 15 Strandhuizen, 9 vrijliggende Watervilla’s, 6 Kadewoningen en 25 exclusieve appartementen. Het ontwerp is van JMW architecten in opdracht van Nederlandse Bouw Unie. Verwachting is dat de bouw start in het 2e kwartaal 2020.

De bouwlocatie ligt rondom de Kretalaan aan het noordelijkste puntje van de boulevard in Nesselande. Hiermee ligt het direct naast het strand van de Zevenhuizerplas in Rotterdam.

Het appartementengebouw Het Paviljoen met 25 luxe appartementen vormt een stedenbouwkundig landmark op de kop van het strand met uitzicht over de Eendragtspolder en over de plas.

De tuinen zijn georiënteerd op het zuidwesten of liggen aan het water. Het openbaar gebied is een eenduidig water- en duinlandschap dat zich vloeiend plooit rondom alle woningen en dat mede de drager vormt voor de identiteit van Strand Noord Nesselande. De architectuur past naadloos bij het unieke strandgevoel van deze locatie.

In Nesselande is ook het nieuwbouwproject Kopenhagen in ontwikkeling. Kopenhagen is het derde – en tevens laatste – deelplan van Newport Nesselande.

Projectgegevens

Naam: Strand Noord
Status: In ontwikkeling
Locatie:  Nesselande
Deelgebied: 
Type: Woningen
Architect: JMW architecten
Opdrachtgever: NBU (Nederlandse Bouw Unie)
Start: 2020
Realisatie: 2021

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Strand Noord Nesseland 51.986889, 4.579771 Strand Noord woningbouw

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here