Outlet center Post Rotterdam najaar 2013 open

0
6592

Post Rotterdam Post Out 1

Post Rotterdam – Post Out

Dit najaar openen de deuren van Post Rotterdam. Onder de naam Post Out wordt in het oude Postkantoor aan de Coolsingel een outlet center gevestigd. Op drie verdiepingen zullen met name mode gerichte outlet winkels komen aangevuld met plekken om te eten en te drinken.

Eind 2012 maakte projectontwikkelaar Delta Development al bekend te overwegen het voormalige Postkantoor aan de Coolsingel, een andere invulling te geven. Toen was er nog sprake van een hotel of een outlet center.

Oorspronkelijk plan
In het oorspronkelijke plan zou het voormalige Postkantoor worden herontwikkeld naar een spectaculair ontwerp van architect Ben van Berkel (UN Studio). Het plan was om in Post Rotterdam luxe retail (19.000 m2), horeca (1.000 m2) en een boutique hotel (5.500 m2) te vestigen. Het project zou een investering vergen van in totaal ongeveer 150 miljoen euro.

Financiele crisisPost Rotterdam Post Out
De financiële crisis gooide roet in het eten. Het lukte SNS Reaal en projectontwikkelaar Delta Development, beide eigenaar van Post Rotterdam, niet om huurders te vinden voor de 19.000 vierkante meters winkelvloer die gevuld moeten worden. De enkelingen die wel gevonden waren, zijn schoenenzaak Van den Assem, die nu verkoopt vanuit de Aert van
Nesstraat en Daka Sports, dat nu ook al aan de Coolsingel zit.

 

 

 

Impressies

[slickr-flickr type=”gallery” photos_per_row=”6″ tag=”postout-impr”]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in