Van Dorp

0
2915

Van Dorp Spangen

Nieuwbouwwoningen Van Dorp

Het nieuwbouwproject Van Dorp aan de Mathenesserdijk en Van Duylstraat in de karaktervolle Rotterdamse wijk Bospolder-Tussenwijken bestaat uit 43 nieuwbouwwoningen in de prijsklasse € 179.750 – € 234.750 met een oppervlakte tussen 99 m2 en 140 m2.  De complete stadswoningen hebben 1 of 2 bouwlagen met minimaal 3 slaapkamers en één of twee eigen parkeerplaatsen per woning. Verkoopprijzen parkeerplaats: 1e parkeerplaats 9.750,- 2e parkeerplaats 5.250,-.

De verkoop van de woningen is gestart. De start van de bouw is gepland in het 1e kwartaal 2016. Oplevering van de nieuwbouwwoningen is gepland in het 2e kwartaal 2017.

Van Dorp Bospolder Tussendijken

Van Dorp fase 3

Na het succes van fase 1 en 2, zijn wij inmiddels gestart met de verkoop van fase 3 van dit prachtige project.

In deze fase worden er 43 nieuwbouwwoningen opgeleverd bestaande uit 17 maisonnette woningen straatzijde met een groot terras. Daarnaast worden er 17 maisonnette woningen met dakterras opgeleverd. U kunt natuurlijk ook kiezen voor één van de 9 appartementen, welke beschikken over een balkon. Genoeg keuze denken wij zelf!

Wordt het een tweelaagse stadswoning met terras of gaat u toch voor dat ruime appartement met drie slaapkamers? De keuze is aan U. Er zijn zeven verschillende woningtypes, welke worden opgeleverd in deze fase. Daarnaast beschikt elke woning over een balkon of terras. Ook is het mogelijk om een privé-parkeerplaats in de afgesloten stallingsgarage te kopen, zodat u nooit meer hoeft te zoeken naar een parkeerplek.

Kortom; wie op zoek is naar een nieuwe en betaalbare woning is van harte welkom in Van Dorp. Van Dorp is een nieuwbouwproject met een veelzijdig aanbod aan woningtypen in de karakteristieke Rotterdamse wijk Bospolder-Tussendijken & Historisch Delfshaven.

Projectgegevens

Naam: Van Dorp fase III
Status: Gerealiseerd
Locatie: Mathenesserdijk/Van Duylstraat
Deelgemeente: Delfshaven
Categorie: Woningbouw
Architect: Marge Architecten
Opdrachtgever: Stebru
Start bouw: 2016
Realisatie: 2018
Programma: 43 nieuwbouwwoningen + 71 parkeerplaatsen

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Van Dorp 51.913006, 4.445000 Van Dorp woningbouw

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here