De Boezem Rotterdam

1
14431

Aan de Boezemweg in Rotterdam is het woongebouw De Boezem in ontwikkeling. Waaijer Projectrealisatie ontwikkelt hier in samenwerking met Camelot Real Estate 80 vrije sector huurappartementen. Het ontwerp is van architectenbureau de Zwarte Hond. De bouw is in het 3e kwartaal 2020 gestart. Oplevering wordt verwacht in het 2e kwartaal 2022.

De Boezem woongebouw
Bouw De Boezem – 8 april 2021

80 huurappartementen

Woongebouw De Boezem komt te liggen aan De Boezemweg dat grenst aan het Oostplein. Met deze ontwikkeling wordt voorzien in de sterke vraag naar (middensegment) huurwoningen. De Zwarte Hond ontwierp het gebouw met stijlkenmerken uit de wederopbouwarchitectuur.

De Boezem woongebouw

[slickr-flickr type=”gallery” photos_per_row=”6″ tag=”Boezem-bouw”]

Volledig gemeubileerd

Camelot Real Estate gaat de verhuur en het beheer van de panden verzorgen. De 80 appartementen zullen naar verwachting snel verhuurd zijn gezien de grote vraag naar woonruimte in de de stad en de gunstige ligging van het pand. De appartementen hebben een oppervlakte van circa 60m2 tot 130m2 en één of meerdere slaapkamers. De woningen worden volledig gemeubileerd en gestoffeerd worden opgeleverd.

De Boezem Rotterdam
De Boezem Rotterdam

De Koninklijke Aurisgroep

Het woongebouw De Boezem wordt gebouwd naast het in 2016 opgeleverde hoofdkantoor en audiologisch centrum van de Koninklijke Aurisgroep. Tot 2007 was op de locatie van De Boezem nog een school van De Koninklijke Amman Stichting gevestigd, een voorloper van de Koninklijke Aurisgroep. Met de ontwikkeling van ‘De Boezem’ wordt ook op dit laatste deel van het braakliggende terrein weer een waardevolle invulling gerealiseerd.

De Boezem Rotterdam

Projectgegevens

Naam: De Boezem
Status: in uitvoering
Lokatie: Boezemweg
Deelgemeente: Kralingen-Crooswijk, wijk Rubroek
Categorie: Woningbouw
Architect: De Zwarte Hond
Opdrachtgever: 
Waaijer Projectrealisatie
Start bouw: 2020
Realisatie: 2022
Programma: 
80 huur appartementen

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

De Boezem 51.924876, 4.495339 De Boezem

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in