De Boezem Rotterdam

1
15192

Aan de Boezemweg in Rotterdam staat het woongebouw De Boezem. Waaijer Projectrealisatie ontwikkelde hier in samenwerking met Camelot Real Estate 80 vrije sector huurappartementen. Het ontwerp is van architectenbureau de Zwarte Hond. De bouw is in het 3e kwartaal 2020 gestart. Het gebouw de Boezem is in september 2022 opgeleverd.

De Boezem woongebouw
Bouw De Boezem – 8 april 2021

80 huurappartementen

Woongebouw De Boezem ligt aan De Boezemweg dat grenst aan het Oostplein. Met deze ontwikkeling wordt voorzien in de sterke vraag naar (middensegment) huurwoningen. De Zwarte Hond ontwierp het gebouw met stijlkenmerken uit de wederopbouwarchitectuur.

De Boezem woongebouw

[slickr-flickr type=”gallery” photos_per_row=”6″ tag=”Boezem-bouw”]

Volledig gemeubileerd

Plaza Resident Services verzorgt de verhuur en het beheer van de panden. De appartementen hebben een oppervlakte van circa 60m2 tot 130m2 en één of meerdere slaapkamers. De woningen zijn volledig gemeubileerd en gestoffeerd opgeleverd. Het complex heeft een eigen parkeergarage onder het gebouw en een groene binnentuin. De 80 appartementen waren direct na oplevering allemaal verhuurd gezien de grote vraag naar woonruimte in de de stad en de gunstige ligging van het pand.

De Boezem Rotterdam
De Boezem Rotterdam

De Koninklijke Aurisgroep

Het woongebouw De Boezem is gebouwd naast het in 2016 opgeleverde hoofdkantoor en audiologisch centrum van de Koninklijke Aurisgroep. Tot 2007 was op de locatie van De Boezem nog een school van De Koninklijke Amman Stichting gevestigd, een voorloper van de Koninklijke Aurisgroep. Met de ontwikkeling van ‘De Boezem’ is ook op dit laatste deel van het braakliggende terrein weer een waardevolle invulling gerealiseerd.

De Boezem Rotterdam

Projectgegevens

Naam: De Boezem
Status: gerealiseerd
Lokatie: Boezemweg
Deelgemeente: Kralingen-Crooswijk, wijk Rubroek
Categorie: Woningbouw
Architect: De Zwarte Hond
Opdrachtgever: 
Waaijer Projectrealisatie
Start bouw: 2020
Realisatie: 2022
Programma: 
80 huur appartementen

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

De Boezem 51.924876, 4.495339 De Boezem

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in