House of Cool

0
10635

House of Cool

House of Cool

House of Cool is een nieuw woongebouw met 6 appartementen in de binnenstad van Rotterdam. Het ontwerp is van architect Bokkers van Veen in opdracht van Fullhouse Vastgoed. House of Cool is gebouwd aan de Eendrachtsstraat 141 op een braakliggend terrein tussen de bestaande bebouwing in een zijstraat van de Witte de Withstraat.

Op 17 mei 2018 werd de start van de bouw gevierd. In 2019 is de nieuwbouw opgeleverd. Een mooie verdichting van de stad.

House of Cool Rotterdam
Bouwfoto House of Cool 1 september 2018

Binnenterrein Eendrachtsstraat

In het ontwerp worden de bestaande parkeerplaatsen op het binnenterrein toegankelijk gemaakt door middel van een onderdoorgang. Via een ruime entreehal en lift zijn 6 appartementen te bereiken die allemaal beschikken over een grote buitenruimte.

House of Cool

Appartementen House of Cool

In de nieuwbouw komen verschillende type luxe appartementen die met veel daglicht zijn ontworpen. De loftwoning op de begane grond is aan de straat, met een eigen voordeur en enorme vide. Op de tussenverdiepingen bevinden zich 3-kamer appartementen met grote gevelopeningen en ruime balkons. De bovenste twee verdiepingen vormen samen een royaal penthouse met eigen lifttoegangen, buitenruimtes aan voor- en achterzijde, met uitzicht op de stad én een inpandige privé garage.

Projectgegevens

Naam: House of Cool
Status: Gerealiseerd
Adres: Eendrachtsstraat 141
Deelgemeente: Centrum – Cool
Categorie: Woningbouw
Architect: Bokkers van Veen
Opdrachtgever: 
Fullhouse Vastgoed
Realisatie: 2019

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

House of Cool 51.914100, 4.476900 House of Cool woningbouw