MFSA Motorstraatgebied

0
4724

De multi functionele sport accommodatie MFSA Motorstraatgebied - Geurst en Schulze 1(MFSA) Motorstraatgebied aan de Montessoriweg in Rotterdam Zuid is ontworpen door Geurst & Schulze Architecten in opdracht van de gemeente Rotterdam. De sport accommodatie omvat een gymzaal, fitnessruimte en zorgvoorziening op de begane grond, diverse sport-ondersteunende faciliteiten op de eerste verdieping en een wedstrijdhal met horecavoorziening op de tweede verdieping.  De bouw is op 11 februari 2014 gestart. Oplevering is gepland in 2015.

In de architectuur is aansluiting gezocht bij het naastgelegen gebouw uit de wederopbouwperiode. De plint wordt overwegend uitgevoerd met metalen puien en glas. De opbouw bestaat uit metselwerk met een baksteenmotief met reliëf waardoor extra diepte in de gevel ontstaat. In het interieur is de betonnen constructie in het zicht gelaten en ingevuld met akoestische houten panelen.

Programma

Het bestaande Sport Programma omvat een onderwijs sporthal met bijbehorende voorzieningen van 2.025 m² oppervlakte, Multifunctionele zaal en fitnessruimte 1.882 m², Sportondersteunende faciliteiten 276 m² en een extra gymzaal van 589 m².
De grootte van het project bedraagt 4.772 m2 BVO.

Projectgegevens

Naam: MFSA Motorstraatgebied
Status: Gerealiseerd
Lokatie: Montessoriweg
Deelgemeente: Feijenoord
Categorie: Sportvoorziening
Architect: Geurst & Schulze
Opdrachtgever: Gemeente Rotterdam
Start bouw: 2014
Realisatie: 2015

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

MFSA Motorstraatgebied 51.885560, 4.495811 MFSA Motorstraatgerealiseerd2015
Foto’s MFSA Motorstraatgebied

MFSA Motorstraatgebied

MFSA Motorstraatgebied

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in