Wonen in het Zuiderpark eerste woningen opgeleverd

1
16512

In ’t Zuiderpark “ wordt een nieuw wijkje aan de rand van het Zuiderpark in Rotterdam Zuid. De nieuwbouw met 84 gezinswoningen komen te staan op de plek waar vroeger tennisclub Z’67 stond. De woningen zijn ontworpen door architectenbureau INBO in opdracht van Heijmans Vastgoed en Ballast Nedam. In juli 2021 worden eerste 42 woningen van fase 1 opgeleverd. De bouw van fase 2 en 3 in mei 2021 gestart.

Nieuwbouw Zuiderpark

In oktober 2019 is de eerste fase in de verkoop gegaan. De bouw start in 2020. Oplevering wordt in 2021 verwacht. Het plan In ’t Zuiderpark wordt opgebouwd uit twee gespiegelde carrés met ieder 42 woningen in diverse woningtypen (fase 1 en 2) en 14 woningen verdeeld over 2 blokken aan de Urkersingel (fase 3). Alle woningen zijn inmiddels verkocht. De woningen zijn onder architectuur ontworpen door Inbo. Alle woningen binnen deze woonblokken hebben een stadstuin, terras met uitzicht over het Zuiderpark en een eigen parkeerplaats. Doordat de woningen op een verhoging (terp) worden gebouwd, genieten de bewoners straks van een prachtig uitzicht op het Zuiderpark en de Urkersingel.

De grondgebonden stadswoningen bestaan uit drie of vier woonlagen en zijn 118 tot 157 m². De koopsommen starten van € 349.000,- tot € 469.000,-

Meer info: projectwebsite

Het project “In ’t Zuiderpark” is een ontwikkeling van Heijmans Vastgoed en Ballast Nedam in gebiedsontwikkeling Hart van Zuid in Rotterdam en wordt gerealiseerd door Ballast Nedam West.

Hart van Zuid

De nieuwbouw In het Zuiderpark maakt onderdeel uit van de nieuwbouwontwikkeling Hart van Zuid. Dat is de nieuwe naam voor het gebied rondom Zuidplein en AHOY. Na een complete metamorfose wordt dit het bruisende stadscentrum van Rotterdam-Zuid.

Projectgegevens

Naam: In ’t Zuiderpark
Status: In ontwikkeling
Locatie: Zuiderpark
Deelgebied: Hart van Zuid
Type: Woningen
Architect: INBO
Opdrachtgever: Heijmans Vastgoed, Ballast Nedam
Start: 2020
Realisatie: 2021

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Wonen in het Zuiderpark 51.884134, 4.482152 Wonen in \'t Zuiderpark woningbouw

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in