Prinsenpark woongebouw, verkoop gestart

0
9604

Prinsenpark wordt een nieuw woongebouw met 82 koopappartementen. De nieuwbouw Prinsenpark wordt gebouwd tussen de Nancy Zeelenbergsingel en het Prinsenpark op de voormalige locatie van de manage Prinsenmolen in Rotterdam Prinsenland. Het ontwerp is van Klunder Architecten in opdracht van de gebroeders Blokland.

Koopappartementen

In Prinsenpark komen 82 koopappartementen met een ruime variatie in ligging, grootte en indeling. Prijzen liggen tussen € 275.000 en € 1.450.000. Elke appartement is uniek in zijn soort en elk uitzicht is anders. In Prinsenpark worden er zes woningtypes ontwikkeld, passend bij de ligging van de appartementen.

Wonen aan het Prinsenpark

Prinsenpark is een gebouw, waar veel aandacht is uitgegaan naar de lichtinval in de appartementen. De gelaagde terrassen zorgen voor privacy op de balkons. Tegelijkertijd zorgen de verspringende buitenruimten voor optimaal licht in uw appartement. 

Woongebouw Prinsenpark krijgt grote entreehal met een enigszins verscholen toegang tot de ondergrondse parkeergarage met 127 privé-parkeerplaatsen. Op de eerste verdieping wordt een daktuin ingericht, met exclusieve toegang voor bewoners en hun bezoekers.

Meer informatie: projectwebsite
Meer: nieuwbouw Prins Alexander

Projectgegevens

Naam: Prinsenpark
Status: in ontwikkeling
Lokatie: Nancy Zeelenbergsingel
Deelgemeente:
 Prins Alexander
Categorie: 82 woningen
Architect: Klunder Architecten
Opdrachtgever: Gebroeders Blokland
Start bouw: nog niet bekend
Realisatie: nog niet bekend

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Prinsenpark woongebouw 51.936974, 4.541508 Woongebouw Prinsenpark

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in