Remisehof – verkoop gestart

0
9639


Remisehof Rotterdam Laan op Zuid

Remisehof nieuwbouwwoningen

Het Remisehof, een nieuwbouwproject op de Kop van Zuid in de nieuwe wijk Parkstad, wordt op het braakliggende deel aan weerszijde van de Laan op Zuid gebouwd. Het Remisehof bestaat uit drie woonblokken met 250 woningen, 113 koopwoningen en 137 huurwoningen in de vrije sector welke in twee fase worden gerealiseerd. De blokken krijgen een eigen gezamenlijke binnentuin én privétuinen voor de gezinswoningen. Het ontwerp van de woningen is van architecten The Powerhouse Company en Delva Landscape Architects in opdracht van ontwikkelaars Syntrus Achmea RE&F en Stevast Baas en Groen.


Remisehof Spoorweghaven woningen

Fase 1 van nieuwbouwproject ‘Het Remisehof’ bestaat uit twee woonblokken; De Spoorweghaven en de Remise. Deze bevatten naast veel luxe vrije sector huurwoningen ook 36 koopwoningen (25 royale appartementen, 8 videwoningen en 3 zeer ruime herenhuizen).

In fase 2 van het Remisehof wordt één woonblok met uitsluitend koopwoningen gerealiseerd: Het Spuikanaal. De woningen van deze fase worden momenteel uitgewerkt en de verwachting is dat deze begin 2019 in verkoop zullen gaan.

Bouw start 2018

De bouw van de eerste woningen van Het Remisehof start in 2018. De oplevering wordt in 2020 verwacht. Op 14 juli 2018 is de verkoop gestart van de koopwoningen van fase 1.

Drie woonblokken

Van de drie bouwblokken komen er twee tussen de nieuwe basisschool De Clipper en het voormalige veld van hockeyclub Feijenoord. Aan de overzijde van de Laan op Zuid op de plek van de oude RET tramremise wordt één woonblok gebouwd.

Remisehof plan plattegrond

Beide lokaties zijn onderdeel van de wijk Parkstad waarvoor architectenbureau Palmbout het stedenbouwkundig plan ontwierpen.

Remisehof 2 Powerhouse Company - Delva

Bouw start 2018

De bouw van de eerste woningen van Het Remisehof start in 2018. De oplevering wordt in 2020 verwacht.

 

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Remisehof 51.902354, 4.508796 Remisehof